Kasvohoidot

Dr. Hauschka -kasvohoidot

 

Klassinen Dr. Hauschka -hoito 120€

 

Jalkakylpy, jalkojen, käsien ja päänrentoutus, pintapuhdistus, syväpuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus, lymfastimulaatio, kaksi naamiota, ampulli, decolleté-hieronta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoaineet valitaan kullekin ihotyypille sopivat.

Kesto: 1 t 50 min

 

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito 105€

 

Jalkakylpy, pintapuhdistus, syväpuhdistus, mekaaninen puhdistus, lymfastimulaatio, ampulli, kaksi naamiota, kiinteyttävät kompressit, silmänympärysihon hoito, decolleté hieronta, seerumi, loppuvoide.

Kesto: 1 t 30 min

 

Kasvojen virkistyshoito 95€

 

Jalkakylpy, pintapuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus, lymfastimulaatio, kaksi naamiota, ampulli, decolleté-hieronta. Oivallinen väsyneen ihon elvyttämiseen, hyvä esim. vuodenaikojen vaihtuessa. Hoitoaineet valitaan kullekin ihotyypille sopivat.

Kesto: 1 t 30 min

 

Ihoa kirkastava hoito 85€

 

Jalkakylpy, pintapuhdistus, höyrytys, mekaaninen puhdistus, savinaamio, lymfastimulaatio, ampulli. Hoidossa keskitytään ihon syväpuhdistukseen kuulauden ja kirkkauden palauttamiseksi. Sopii sarveistuvalle tai isohuokoiselle ja paksulle iholle.

Kesto: 1 t 15 min

 

 

Muut kasvohoidot

 

Aromakasvohoito 92€

 

Jalkakylpy, pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kaksi naamiota, kasvojen, kaulan ja decolletean öljyhieronta,loppuvoide

Kesto: 1 t 30 min

 

Nuoriso-ihonpuhdistus 67€

 

Pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio. Pääpaino on ihonpuhdistuksessa ja hoitoa suositellaan 5 - 10 sarjan jaksoissa. Sopii teini-ikäisille.

Kesto: 1 t

 

 

Mikroneulaus

 

Ensimmäinen hoitokerta  178€

Seuraavat hoidot  78€ / kerta

 

(Pintapuhdistus, ihon pintapuudutus, mikroneulauskäsittely, ampulli, naamio, loppuvoide)

Mikroneulaus terapia on tehokas hoito iho-ongelmille, kuten

  • Ikääntymisen merkit (rypyt ja juonteet)
  • Arvet (akne, raskaus, selluliitti, kirurgiset toimenpiteet)
  • Hyperpigmentaatio (maksaläiskät)

 

Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrohionta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin ne laserit ja valoimpulssihoidot, joiden tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa eli siis paksuntaa iho ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.

Mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit tai ampullit imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että neulaus myös paksuuntaa ihoa tasaisemmin ja nopeammin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät kuten valoimpulssi- tai muut hoidot.

Mikroneulas on ihoystävällinen ja luonnonmukainen kasvojen anti-aging -hoito. Iho palautuu hyvin nopeasti ja riski kompikaatioille on minimaalinen.

 

Kesto: 1 t